Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok

Vrhunski treninzi

Razvijte veštine zatamnjivanja stakala, presvlačenja automobila i ugradnje arhitektonskih folija za samo nekoliko dana.

Pravila treninga

Black Glass Akademija pruža izbor kurseva koji razvijaju veštine zatamnjivanje stakala, ugradnje automobilskih i folija za ravna stakla. Ovo je 10 najvažnijih pravila za vrhunsku obuku koju obezbeđujemo:
1. Prethodno iskustvo nije potrebno
Da biste započeli ovaj posao, nije Vam potrebno prethodno iskustvo, diplome ili bilo koje druge kvalifikacije. Jedino što Vam zaista treba jesu Vaša volja i želja da naučite nove veštine. A ako volite automobile, onda će Vam biti još lakše. Sve što treba da znate, možete naučiti tokom naših treninga.
2. Demonstracija i vežba korak po korak
Naši treninzi su osmišljeni tako da Vam pomognu da razvijete osnovne, srednje i napredne veštine montaže folija. Sve informacije ćete dobiti kroz demonstraciju korak po korak, a onda ćete imati priliku za dosta vežbe uz našu pomoć. To je najbolji način da naučite nove veštine. A kada ih naučite, videćete da je to zapravo lako!
3. Učenje od najboljih Grand Mastera
Kada imate dobre mentore, koji nesebično dele svoja iskustva, proverene savete i rešenja za kvalitetnu i brzu instalaciju, proces učenja je mnogo lakši. Naši Grand masteri su pokazali sposobnost da potpune početnike bez iskustva obuče do nivoa vrhunske kompetentnosti. Svi naši polaznici su uspeli da savladaju ove veštine, pa možete i Vi!
4. Trening prilagođen Vašim potrebama
Mi organizujemo treninge u realnom okruženju, na pravim automobilima i panelima da bismo Vam pružili potrebno znanje i samopouzdanje da nakon obuke možete da radite samostalno. Za svaki korak u procesu instalacije folija, prvo ćete videti kako se radi, a onda sledi vežba dok se ne prođu sve bitne tehnike. Pošto su naši treninzi “1 na 1”, možemo ih prilagoditi svim Vašim zahtevima. Obuku možemo organizovati u našem trening centru ili na Vašoj lokaciji, ukoliko je to bolje za Vas.
5. Praksa sa profesionalnim alatom
Organizujemo intenzivno učenje sa profesionalnom opremom koju obezbeđujemo za Vas. Koristićete iste alate i folije koje koristimo za automobile naših klijenata i naučićete iste tehnike koje nama daju savršene rezultate. Sve folije i materijali su uključeni u troškove obuke.
6. Priručnik za ugradnju folija
Svaki polaznik dobija praktični priručnik za ugradnju folija, tako da možete u svakom trenutku da se podsetite ključnih stvari koje ste naučili tokom treninga. U Priručniku možete pronaći sve važne faze procesa instalacije sa najvažnijim tehnikama i savetima naših Grand Mastera. Tu su takođe najvažniji saveti za prodaju i komunikaciju sa klijentima.
7. Poslovni saveti
Mi znamo kako početnik u oblasti ugradnje folija može da napravi profitabilan biznis i možemo Vam u tome pomoći. Pored toga što ćete naučiti sve potrebne tehnike ugradnje, ukoliko želite da započnete spostveni biznis, mi ćemo Vam pružiti sva potrebna znanja i savete za pokretnje posla, određivanje cena i garancija, pravna pitanja, kao i savete za marketing, prodaju i razvoj biznisa.
8. Sertifikat profesionalne kompetentnosti
Po završetku obuke sledi praktičan test kojim se potvrđuje stečeno znanje. Nakon položenog testa, dobijate sertifikat o kompetentnosti za profesionalnu ugradnju folija čime zvanično postajete priznati montažer i stičete kredibilitet stručnjaka.
9. Podrška nakon treninga
Mi znamo koliko je podrška na početku važna, tako da se ne zaustavljamo na treningu. Mi pružamo našim polaznicima neograničenu telefonsku podršku, ne samo za tehnička pitanja o ugradnji folije, već i za biznis savete koje pružamo. Ukoliko imate neke veće projekte koje niste u mogućnosti da uradite sami u predviđenom roku, možemo organizovati da Vam naši montažeri u tome pomognu.
10. Specijalni popust
Tokom treninga mi ćemo Vam pokazati različite vrste folija i alata i objasnićemo Vam kakve su njihove karakteristike. Od nas ćete na treningu dobiti osnovne alate koji su Vam potrebni da počnete sa radom. A nakon treninga, kada postanete sertifikovani montažer, imaćete specijalne popuste za najbolje profesionalne folije i alate. I to je samo početak!

* Dodatne mogućnosti
Za najbolje polaznike, nudimo različite mogućnosti poslovne saradnje sa našom firmom.
Izaberite najbolji trening i ovladajte ovim unosnim veštinama
Izaberite najbolji trening i ovladajte ovim unosnim veštinama